OM FÖRETAGET

Vårt brinnande intresse för veteranbilar blandat med nyare fordon har med åren vuxit och vi har idag hela vår försäljning webbaserad och jobbar på en marknad i hela Europa. Vårt koncept är enkelt tryggt fordonsköp till en nöjd kund. Vi har alltid kunden i fokus. Vi har ett brett kontaktnät och samarbetar med många bilhandlare i Sverige och ute i Europa för att kunna hjälpa till med en snabbare försäljning på ert fordon.

Vi Köper din bil

Sodtech kan ge er flera alternativ till en försäljning av ert fordon. Vi kan erbjuda allt från direktköp till rådgivning och iordningställande av er bil för att ni själva ska kunna sköta försäljningen av ert fordon. Vi kan även erbjuda er förmedling av ert fordon som i sådana fall kommer att annonseras ut via våra annonsörer samt möjlighet att auktionera ut ert fordon via vår auktionssida.

För att värderingen av fordonet ska kunna bli korrekt så kommer det göras en helhetsbedömning av fordonet. Fordonet kommer att provköras samt kommer motortester att utföras. Det görs en helhetsbedömning av slitaget samt att man tar hänsyn till hur väl dokumentationen av fordonet har skötts.

VI SÄljer din bil

Vi på sodtech tar hand om hela försäljningen av ert fordon tryggt och säkert och du kommer att avregistreras på ditt fordon omedelbart vid en försäljning. Vi kommer överens med er om vi ska göra en proffesionell( rekond/Service/)Tvätt ingår alltid innan för att maximera priset för en försäljning på ert fordon där vi även använder vår auktionsida där du kan följa en live auktion på er bil och se högsta budet under en överenskommen tid.

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Meny

Bolaget

Adress